User:Piksi

From Openmoko

Jump to: navigation, search

Only here for feature requests etc.

Tilaus

Tilaushinta on siis $369/kpl ja päälle tulee headsetti ja jotain tilpehööriä.

Tietäisikö joku joutuuko tällä hetkellä kännyköistä tai PDA-vehkeistä maksamaan tullia? Freerunner menee varmasti läpi jompana kumpana, joten jos tariffia on, valitaan se alempi.

Hinta koostuu siis:

  • $369 eli halvalla dollarilla ~237,40€
  • mahdollinen tullitariffi
  • arvonlisävero 22% laskettuna hinnasta, postikuluista ja tullista
  • mahdollinen postikulu muualle Suomeen

Käyn itse lunastamassa paketit postista/tullista ja yritän delegoida Turkuun menevät Teemu Välimäelle. En pysty repimään ylimääräistä 2300 euroa maksua varten, joten rahaa täytyy siirrellä jo tilausvaiheessa. fundable.org on yksi hyvä keino joka ei sido ketään maksamaan ennenkuin kaikki ovat sitoutuneet ja lisäksi se on myös teidän turvanne (menee paypalin kautta, kaikesta jää kuitti).

  • [1] Fundablen freerunner-ryhmäkeräys löytyy täältä. Voi pitää auki vain 26 päivää kerrallaan.

Kirjoitelkaa alle omia mietteitä/ehdotuksia. --piksi 19:11, 6 May 2008 (UTC)

Välimäki on pois maasta kesäkuun ja kapulat tuskin ennen kesäkuuta tulevat, joten jonkun muun Turun päästä tulee hoitaa jakelu --Teemu 07:42, 15 May 2008 (UTC)

Tullin mukaan noista menee myös arvonlisävero: http://www.tulli.fi/fi/03_Yksityishenkilot/03_Tavaran_tilaaminen_ulkomailta/index.jsp Lisäksi takuuehdot on eurooppalaisilla jälleenmyyjillä paremmat, joten hankkinen itse laitteen Pulsterin kautta. -- ismo 08:32, 26 June 2008 (UTC)

PAUSE

Jättäydyn Välimäen kanssa hetkeksi sivuraiteelle seuraamaan kommentteja ensimmäisestä FR-erästä ja odottamaan, että tehtaalta saadaan ulos malleja joista ainakin LED-ongelma on korjattu (ja mahdolliset muut käytön yhteydessä ilmenevät bugit). --piksi 05:44, 21 May 2008 (UTC)

Tulihan tuolla postituslistoilla selville että "production gta02v5" on eri asia kuin "gta02v5", ja kaikki LED-ongelmat ym. korjattu. Eli http://wiki.openmoko.org/wiki/Neo_FreeRunner_GTA02_Hardware löytyy tiedot ja postituslistoilla lisää. --TimoJyrinki 19:04, 25 May 2008 (UTC)
Personal tools